LUKElektronista trendsession - DigitalDays event

Online
16. juni
Kl. 09.00 - 10.15
Pris Gratis for alle
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Online (Zoom)
Iben Bondegaard Andersen
+45 20 77 16 37
iba@digitallead.dk
  • Arrangør
  • DigitalLead
  • Tilmeldingsfrist
  • 14. juni kl. 23.59

Den digitale udvikling er godt igang med påvirke alt omkring os. Fra virksomheder, jobs, produktudvikling og strategi til familier, parforhold, sundhed, undervisning og privatliv. I en Elektronista trendsession bliver I introduceret for en række afgørende trends, som er godt i gang med at ændre verden.

Gennem en række konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører guider Vejlø i afgørende fokusområder, som kan betyde knald eller fald for en virksomhed eller organisation de næste 5 år. Det handler bl.a. om den digitale brugeradfærd, disruption, kunstig intelligens og om den vigtige digitale ansvarlighed. I går derfra med konkrete bud på, hvad der virkelig skal til for at skille sig ud blandt et hav af konkurrenter og krævende digitale brugere.

Hvem bør deltage?

Alle med interesse for den teknologiske udvikling

 


 

Webinaret afholdes virtuelt via Zoom, og deltagerne vil modtage et link inden eventen.

Webinaret vil blive optaget med henblik på internt brug. Materialet vil ikke blive tilgængeligt for personer uden for de arrangerende organisationer. Ved tilmelding giver du samtykke til denne optagelse. Læs mere om vores brug af Zoom her.

Dagens oplægsholder:

Christiane er direktør for Elektronista Media og en af Danmarks førende eksperter i digital kultur, digitalt content og forholdet mellem mennesker og teknologi.

Christiane holder foredrag og rådgiver om digitale trends i ind- og udland. Hun har en kandidatgrad i religionsvidenskab og medievidenskab og så sidder Christiane i dataetisk råd.

Christiane Vejlø

Direktør, Elektronista Media

Digital Lead - Logo

CVR-nummer:
41353090

   


Niels Jernes Vej 10

9220 Aalborg Ø

Tlf. +45 2077 1637

aalborg@digitallead.dk


Åbogade 15

8200 Aarhus N

Tlf. +45 2276 4421

aarhus@digitallead.dk


c/o ITU

Rued Langgaards Vej 7

2300, København S

Tlf. +45 3162 1315

kbh@digitallead.dk