Infomøde: Datadrevne, bæredygtige, dynamiske turismeoplevelser i Cloud City - Online

Online
30. april
Kl. 13.00 - 15.15
Pris Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Online (via Zoom)
Iben Bondegaard Andersen
+45 20 77 16 37
iba@digitallead.dk
  • Arrangør
  • BrainsBusiness
  • Invio
  • Aalborg Universitet
  • Tilmeldingsfrist
  • 28. april kl. 23.59

Infomøde: Datadrevne, bæredygtige, dynamiske turismeoplevelser i Cloud City - Online

Vil du være med til at tegne fremtidens databaserede, bæredygtige og dynamiske turismeoplevelse?

DigitalLead, Invio og AAU indbyder til infomøde om et kommende projekt med fokus på udvikling af fremtidens turismeoplevelser. Fokus i projektet er på Cloud City i Aalborg (de tidligere spritfabrikker), men forretningsmulighederne er globale!


Dagens program:
På mødet vil manden bag Cloud City, Martin Nielsen, introducere projektideen og den generelle Cloud City-vision. Deltagere får desuden mulighed for at give egne inputs til projektet, hvor der bl.a. er planlagt at søge midler via Innovationsfondens Grand Solution. Mødet er således også en mulighed for at markere partnerinteresse for at deltage i projektet og er det første af to projektforberedende møder i foråret 2020.

Der vil forud for mødet blive sendt et link, som man klikker på for deltagelse. Det er en fordel, hvis man allerede har Zoom app’en, men man kan også deltage via en browser.

Webinaret vil blive optaget med henblik på internt brug. Ved tilmelding giver du samtykke til denne optagelse. Læs mere om vores brug af Zoom her.

 

Om projektet:
I en ny turisme- og oplevelsesattraktion som Cloud City er det væsentligt at tænke bæredygtighed og grøn udvikling - bl.a. for imødegå den igennem mange år stigende overturisme og stigende fokus på klima og grønne løsninger.

Den grundlæggende ide med projektet er, at registreringer fra forskellige typer af sensorer og data skal give inputs til oplevelser i Cloud City. Det kan være alt fra sensorer, der giver data om antallet af besøgende gæster på Cloud City til data fra svingninger i energiproduktionen imellem bæredygtig og konventionel energi. Afhængigt af de datainputs, der kommer ind i systemet, vil forskellige oplevelsesinstallationer reagere forskelligt – fx lyd, lys eller video, der forandrer sig.

 

Om Cloud City:

Omdannelsen af de tidligere spritfabrikker i Aalborg er for alvor ved at tage form. Under navnet Cloud City vil der på dette område i løbet af en kort årrække blive opført et helt nyt turisme- og oplevelsesområde. Cloud City vil bestå af en lang række forskellige oplevelsescentre, kunstudstillinger samt hoteller og restaurationer mm og være et område, der samlet forventes at give Aalborg en helt ny profil og attraktion i verdensklasse.

 

Målgruppe:

Virksomheder/organisationer, der arbejder med teknologi (fx data, IoT-løsninger og energistyring) eller med oplevelsesdesign, oplevelsesudvikling, turismeudvikling, m.m.

Ved tilmelding til mødet giver man samtidig tilsagn om at den brugte tid på webinaret indgår som medfinansiering til Innovationsnetværket Invio.

Arrangører

Digital Lead - Logo

CVR-nummer:
41353090

   


Niels Jernes Vej 10

9220 Aalborg Ø

Tlf. +45 2077 1637

aalborg@digitallead.dk


Åbogade 15

8200 Aarhus N

Tlf. +45 2276 4421

aarhus@digitallead.dk


c/o ITU

Rued Langgaards Vej 7

2300, København S

Tlf. +45 3162 1315

kbh@digitallead.dk