First Friday Network

Det får du ud af at deltage:

  • Større professionelt netværk
  • Sparring med personer fra samme branche/stilling
  • Ny viden
  • Nye samarbejdspartnere
  • Større synlighed

First Friday Network er en gratis netværksgruppe for DigitalLeads medlemmer. Det er et interesse- og it-relateret netværk, som primært henvender sig til dig, der er f.eks. Team Lead, projektleder, CTO, CEO eller lignende.

Netværket giver dig mulighed for at udbygge dine erhvervsrelationer. Vi mødes den første fredag i måneden hos medlemsvirksomhederne eller i INCUBA på Åbogade i Aarhus.

For at blive medlem af gruppen skal du være ansat i en virksomhed, der er medlem af DigitalLead. Du skal have lyst til at bidrage aktivt, diskutere, sparre og være en del af et større erhvervsnetværk med fokus på it.

First Friday Network er IKKE et salgsnetværk, men baseret på relationer. Derfor ser vi gerne at der kun deltager én person fra hver virksomhed/afdeling.

Når vi har nået kritisk masse, vil vi have kvartalsmæssig optagelse af medlemmer, således at deltagerne i gruppen lærer hinanden bedre at kende og der ikke er nye hver gang.

Vi optager nye medlemmer, der ønsker at bidrage aktivt, diskutere, sparre og være en del af et større erhvervsnetværk med fokus på it.

Hvis du er interesseret, så meld dig ind i vores Facebook-gruppe, hvor du løbende vil få opdateringer - eller send en mail til Hardy Hyldgaard.

Mød op og find ud af, om First Friday Network er noget for dig. Du forpligter dig ikke til at fortsætte i gruppen.

Bemærk, at gruppen kun er for ansatte i virksomheder, der er medlem af DigitalLead.

Gruppen faciliteres af Tommy Both Juul fra UNI CONSULTING, Hardy Hyldgaard fra CrossWorkers og Dennis Rohde fra iDeal Development.

#FirstFridayNetwork_dk

Interesseret i at deltage? Kontakt:

Louise Overgaard

Business Development Manager

+45 51 57 67 96

lo@digitallead.dk

Digital Lead - Logo

CVR-nummer:
41353090

   


Niels Jernes Vej 10

9220 Aalborg Ø

Tlf. +45 2077 1637

aalborg@digitallead.dk


Åbogade 15

8200 Aarhus N

Tlf. +45 2276 4421

aarhus@digitallead.dk


c/o ITU

Rued Langgaards Vej 7

2300, København S

Tlf. +45 3162 1315

kbh@digitallead.dk