LUKSådan gør du dine kunder klar til digitalisering - DigitalDays event

Online
17. juni
Kl. 10.30 - 11.30
Pris Gratis for alle
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Online (Zoom)
Sofie Toft
+45 21 85 35 37
st@digitallead.dk
  • Arrangør
  • DigitalLead
  • Tilmeldingsfrist
  • 16. juni kl. 12.00

Du har den perfekte digitale løsning til kunden - men kunden kan ikke selv se det. Lyder det bekendt?

For mange virksomheder - og ikke mindst deres medarbejdere - kan det være en stor omvæltning at købe en ny digital løsning, og ofte kan kunden ikke selv se virksomhedens fulde behov og det potentiale, som digitalisering kan udfolde hos dem.

I dette webinar sætter vi spot på denne problemstilling og kommer med nye metoder til, hvorledes du kan hjælpe din kunde med at forstå sine behov.

Det handler om at få kunden klædt på til at kunne snakke digitalisering - og i sidste ende købe dit produkt. Vi giver eksempler på, hvordan vi "leger" digitalisering ind i virksomheder, lige fra Novo Nordisk og Velux og til mindre virksomheder, så de bliver parate til at anskaffe og anvende nye digitale løsninger.

 


 

Webinaret afholdes virtuelt via Zoom, og deltagerne vil modtage et link inden eventen.

Webinaret vil blive optaget med henblik på internt brug. Materialet vil ikke blive tilgængeligt for personer uden for de arrangerende organisationer. Ved tilmelding giver du samtykke til denne optagelse. Læs mere om vores brug af Zoom her.

Oplægsholder:

Kelvin Koldsø Nygaard er civilingeniør i virksomhedsteknologi fra Aalborg Universitet. Han har de seneste år arbejdet ved Aalborg Universitet, hvor han har været med til at drive og udvikle deres industri 4.0-laboratorium. 

Han har i projektet Nordvest Smart Produktion trukket på sin elektriker-baggrund og kombineret den med sin ingeniørfaglige indsigt til at hjælpe virksomheder med at komme i gang med digitale omstillinger, som er relevante for dem. Dele af den forskning er blevet til spin-out-virksomheden Move2x, som arbejder med seriøse læringsspil til industrien. 

Kelvin brænder for at beholde og styrke produktionen i Danmark.

Kelvin Koldsøe Nygaard

CEO, Move2x

Steffen Tram Mortensen er Ph.d. i digitale tvillinger fra Aalborg Universitet. Han har de seneste 5 år forsket i Industri 4.0, og hvilke muligheder dette giver for produktionsvirksomheder. Derudover har Steffens Ph.d.-forskning sat nødvendigheden af digitalisering på dagsorden i mange virksomheder. Dele af denne forskning er blevet til spin-out virksomheden Move2x.

Steffen kombinerer sin teoretiske viden og praktiske viden som uddannet klejnsmed til at hjælpe virksomhederne med at forstå digitalisering, og hvorledes de kan komme i gang.

Steffen Tram Mortensen

Co-founder, Move2x

Digital Lead - Logo

CVR-nummer:
41353090

   


Niels Jernes Vej 10

9220 Aalborg Ø

Tlf. +45 2077 1637

aalborg@digitallead.dk


Åbogade 15

8200 Aarhus N

Tlf. +45 2276 4421

aarhus@digitallead.dk


c/o ITU

Rued Langgaards Vej 7

2300, København S

Tlf. +45 3162 1315

kbh@digitallead.dk