Innovationsworkshops

Det får du ud af at deltage:

  • Større professionelt netværk
  • Mulighed for at komme med i innovationsprojekter
  • Mulighed for at få input og sparring på nye produkter og services
  • Ny viden om teknologiske muligheder og markedstendenser
  • Adgang til nye kunder og samarbejdspartnere

Har du en produktidé, koncept, teknologi eller teknologisk udfordring, der kan fungere som omdrejningspunkt for en innovationsworkshop med deltagelse af digitale virksomheder, forskere, studerende og borgere? Eller er du interesseret i at deltage i innovationsworkshops om andre virksomheder/organisationers udfordringer, som du måske kan hjælpe med at løse via dine produkter, services, teknologier eller kompetencer?

DigitalLead afholder jævnligt innovationsworkshops - fx i regi af nogle af vores projekter, i samarbejde med kommuner eller regioner, eller med udgangspunkt i en eller flere af vores medlemsvirksomheders udfordringer. Her inviterer vi en bred vifte af relevante aktører, som i fællesskab arbejder med udfordringen/ideen i løbet af en dag, faciliteret af eksempelvis forskere, DigitalLead selv eller eksterne konsulenter og facilitatorer.

De åbne workshops annonceres i vores arrangementskalender, og har du selv en udfordring eller et tema, du vil foreslå som emne for en sådan workshop, er du velkommen til at kontakte os.

For mere information, kontakt:

Iben Bondegaard Andersen

Innovation Manager

+45 20 77 16 37

iba@digitallead.dk

Jane Rygaard, Head of Dedicated Wireless Networks product management, Nokia

“Samarbejde og innovation på tværs af forskningsinstitutioner og virksomheder er nødvendigt for at kunne blive ved med at være på forkant med udviklingen. Klynger med private/ offentlige partnerskaber, som DigitalLead, giver os en værdifuld platform for udvikling af innovative koncepter og udveksling af industrierfaringer.”

Digital Lead - Logo

CVR-nummer:
41353090

   


Niels Jernes Vej 10

9220 Aalborg Ø

Tlf. +45 2077 1637

aalborg@digitallead.dk


Åbogade 15

8200 Aarhus N

Tlf. +45 2276 4421

aarhus@digitallead.dk


c/o ITU

Rued Langgaards Vej 7

2300, København S

Tlf. +45 3162 1315

kbh@digitallead.dk