Projektdeltagelse

Det får du ud af at deltage:

  • Mulighed for at afprøve og udvikle nye produkter og services
  • Større professionelt netværk
  • Større synlighed
  • Adgang til forskellige fundingprogrammer
  • Nye samarbejdspartnere, kunder og leverandører

Har du en projektidé, du gerne vil udvikle i samarbejde med andre virksomheder og forskere? Eller kan du bidrage med værdifuld teknologi og viden i små og store innovations- og udviklingsprojekter? 

I DigitalLead arbejder vi for at koble de rigtige kompetencer sammen for at etablere projektkonsortier, både i forhold til små og store projekter. Vi kan hjælpe i hele processen fra indledende idé over matchmaking-sessioner og til facilitering af selve ansøgningsprocessen. 

Vi er eksempelvis, i samspil med Aalborg Universitet, eneste danske indgang til funding via EU-projektet DIH^2: A Network of Robotics DIHs for Agile Production, hvor vi i 2019 faciliterede 4 projektkonsortier, der lige nu afventer svar på deres ansøgninger om funding. 

For mere information, kontakt:

Iben Bondegaard Andersen

Innovation Manager

+45 20 77 16 37

iba@digitallead.dk

Rasmus Lund Jensen, lektor, Aalborg Universitet

"DigitalLead har været en uvurderlig hjælp til min seneste forskningsansøgning. De har givet mig adgang til et stærkt netværk af virksomheder, og de har hjulpet med såvel organisering af projektkonsortiet som fremdrift i processen og skrivning af selve ansøgningen. Samarbejde mellem virksomheder og universitet er en vigtig forudsætning for udvikling og jobskabelse i Danmark, og der er DigitalLead et rigtig stærkt bindeled.”

Digital Lead - Logo

CVR-nummer:
41353090

   


Niels Jernes Vej 10

9220 Aalborg Ø

Tlf. +45 2077 1637

aalborg@digitallead.dk


Åbogade 15

8200 Aarhus N

Tlf. +45 2276 4421

aarhus@digitallead.dk


c/o ITU

Rued Langgaards Vej 7

2300, København S

Tlf. +45 3162 1315

kbh@digitallead.dk