Forskningsprojekt har brug for din hjælp til at tage temperaturen på cybersikkerheden i danske virksomheder

Nyt forskningsprojekt skal gøre status over cybersikkerheden i danske virksomheder.
Som It-ansvarlig eller ledelse i en virksomhed kan du hjælpe ved at besvare en spørgeskemaundersøgelse
om, hvordan I arbejder med cyber- og datasikkerhed hos jer.

Hvordan står det til med cybersikkerheden i danske virksomheder? Oplever virksomhederne nogle af de samme udfordringer, og hvor er det mest effektivt at sætte ind for at løfte it-sikkerheden?

Det har projektet Assessment on the Status of CyberSecurity in Denmark, som er et samarbejde mellem Syddansk Universitet og IT Universitetet i København, sat sig for at undersøge. Og de har brug for din hjælp.

For at indhente den nødvendige viden fra virksomhederne har projektets forskere udarbejdet en spørgeskemaundersøgelse, som spørger ind til forholdene i den enkelte virksomhed. Spørgeskemaet er tiltænkt eksperter inden for blandt andet IT sikkerhed, privacy og it-udvikling samt ledelsen.

De bedst mulige resultater af forskningsprojektet afhænger af, at mange virksomheder bidrager med deres perspektiver. Vi støtter i DigitalLead op om undersøgelsen og opfordrer alle organisationer til at bruge 10 minutter på at besvare spørgeskemaet herunder.

Spørgeskemaundersøgelsen vil blive fulgt op af en kvalitativ analyse og skal munde ud i en rapport med blandt andet en status over cyber- og datasikkerheden i danske virksomheder. Forskningsprojektet er støttet af Center for Cybersikkerhed.

Læs mere om projektet på https://ascd.dk/about/

Digital Lead - Logo

CVR-nummer:
41353090

   


Niels Jernes Vej 10

9220 Aalborg Ø

Tlf. +45 2077 1637

aalborg@digitallead.dk


Åbogade 15

8200 Aarhus N

Tlf. +45 2276 4421

aarhus@digitallead.dk


c/o ITU

Rued Langgaards Vej 7

2300, København S

Tlf. +45 3162 1315

kbh@digitallead.dk